ZPB H&L Productions

Vereniging

In het Inge de Bruijn Sportfondsenbad is er een unieke situatie, bij ZPB H&L Productions kan je namelijk een individuele sport (wedstrijdzwemmen) en een teamsport (waterpolo) combineren in dezelfde omgeving. Uiteraard kan één van de sporten ook apart worden beoefend, die keuze is volledig vrij te maken. De Zwem- en Polovereniging Barendrecht, die in april haar 90-jarig jubileum vierde, verwelkomt graag ambitieuze én recreatieve sporters bij de club.

Herenteam
ZPB H&L Productions is vooral bekend van het eerste waterpolo herenteam, dat al sinds jaar en dag in de Hoofdklasse uitkomt. Dit levert vaak uitpuilende tribunes en mooie sfeeracties op bij veel thuiswedstrijden. Ook de pers heeft deze sfeer in de gaten en komt geregeld op bezoek. Zo is RTV Rijnmond inmiddels mediapartner van de club en komen ze dit jaar diverse wedstrijden verslaan voor radio en televisie. De bekendste speler bij de heren is Sam van den Burg, hij speelde voor het Nederlands team en in Spanje.

Damesteam
Het damesteam timmert ook weer flink aan de weg. Met veel jonge meiden in de ploeg zijn ze in de 1e klasse aardig aan het groeien. Aangezien onze c en b meiden ook meedraaien in de Eredivisie jeugd zullen ze als de tijd rijp is weer op het hoogste niveau gaan meedraaien.

Wedstrijdzwemmen
Het wedstrijdzwemmen is een kunst apart. Wat er in het water zo makkelijk uitziet kan alleen met oog voor detail en veel trainen worden bereikt. Bij ZPB H&L Productions kun je terecht om je talent op dit vlak te ontwikkelen. Met een dosis doorzettingsvermogen wordt je wellicht de opvolger van onze eigen Inge de Bruijn! Er zijn een hoop wedstrijden in de regio om te zwemmen tegen leeftijdsgenoten en er zijn zelfs terugkerende evenementen zoals de Open Water Wedstrijd in Heerjansdam, waar veel waterpoloërs en zwemmers van alle leeftijdsgroepen aan deelnemen.

Clubhuis de Put
Een hoop gezelligheid is er te vinden in Clubhuis de Put, hier wordt geregeld een Pubquiz georganiseerd waar heel ZPB H&L Productions en omstreken op af komt. Ook ben je gewoon op vrijdagavond en op zaterdagen altijd welkom op de tribunes of het clubhuis voor het bijwonen van trainingen en spectaculaire wedstrijden.

Lid worden / kennis maken
Kom gerust een keer kijken of zelfs meetrainen bij het wedstrijdzwemmen en/of waterpolo als het je leuk lijkt, want regelmatig is er een instroomtraining om kennis te maken met de club. Voor de trainingstijden en meer informatie over lid worden kijk je op de hiervoor bestemde pagina of pak je de folder bij de ingang van het zwembad. Volg @ZPBarendrecht ook op Instagram, Facebook, Twitter en LinkedIn!

Vereniging voor jong en oud, recreatie en eredivisie.

Nieuwsbrief

Meld je hieronder aan voor de
ZPB H&L Productions nieuwsbrief.
Zo blijf je op de hoogte!

Adres

Inge de Bruijn Zwembad
Hamburg 200
2993 LG, Barendrecht

Route planner