Sponsoring

Samen sterker

ZPB H&L Productions is een ambitieuze club met een grote historie. Topsport en breedtesport, presteren en sociale contacten vormen samen een dynamisch geheel. 

ZPB H&L Productions gaat weer bij de top van de waterpolo competitie behoren in Nederland. Heren 1 behoort reeds tot de top van de Eredivisie en moet zich de komende jaren verder ontwikkelen om kans te maken op het landskampioenschap.
Dames 1 heeft de ambitie om terug te keren naar de eredivisie. Het kampioenschap in de tweede klasse en verliezend finalist bij de “Manmeercup” in seizoen 2023/2024 is een mooie stap naar de eredivisie in 2025/2026.
Onze jeugdteams spelen Eredivisie en hebben als doel door middel van het bereiken van de “Final 6”, het Nederlands kampioenschap te bemachtigen.
De zwemafdeling biedt daarnaast ook de nodige ondersteuning om de zwemtechnieken van onze waterpoloërs te verbeteren. Het aanleren van de juiste zwemtechnieken zorgt voor een sterker team met betere prestaties.

Sponsorbijdrages zijn dus hard nodig. Hiermee ondersteun je ZPB H&L Productions in z’n totaliteit. Van recreatiesport tot talentontwikkeling en topsport. En van de mini-pupillen tot de eerste teams die strijden om de landstitels. 

Als sponsor draag je een steentje bij aan toekomstige successen van ZPB H&L Productions. Je helpt de sporters het maximale uit hun talent te halen en zich – door sport en het verenigingsleven – sociaal en maatschappelijk te ontwikkelen. Jouw sponsorbijdrage is belangrijk! 

ZPB H&L Productions is binnen Barendrecht de enige sportclub die op het hoogste sportniveau in Nederland speelt. Door ZPB H&L Productions te sponsoren word je in staat gesteld om de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten. ZPB H&L Productions speelt binnen de Eredivisie door heel Nederland van Eindhoven, Zaandam en Nijverdal en alles daartussen in. Dit geldt voor onze selectieteams maar zeker ook voor de diverse jeugdteams. Onze tribunes zijn goed gevuld met een trouwe fan basis en ook de lokale media bezoekt met grote regelmaat het Inge de Bruijn Zwembad voor een verslag van een wedstrijd. 

De Businessclub van ZPB H&L Productions geeft de mogelijkheden voor sponsoren om hun netwerk te vergroten door middel van bijeenkomsten en evenementen. Naast de bijdragen die je als sponsor levert, vergroot je je bekendheid, afhankelijk van de gekozen sponsoractiviteit, zowel landelijk als in de regio en laat jij aan je klanten zien dat jij maatschappelijke betrokkenheid, sportiviteit en gezondheid hoog in het vaandel hebt staan.

Meer weten, bekijk de verschillende sponsorvormen of mail naar sponsorcommissie@zpb.nl voor informatie.

Clubavond voor sponsoren

Clubkleding

Spandoeken

Vereniging voor jong en oud, recreatie en eredivisie.

Nieuwsbrief

Meld je hieronder aan voor de
ZPB H&L Productions nieuwsbrief.
Zo blijf je op de hoogte!

Adres

Inge de Bruijn Zwembad
Hamburg 200
2993 LG, Barendrecht

Route planner