Nieuwsberichten
Hieronder vind je het ZPB H&L Productions nieuwsoverzicht.

Zaterdag 2 maart 2024, tijd voor het Minioren circuit deel 4. In ons eigen Inge de Bruijn zwembad namen we met een groep van 23 zwemmers deel aan deze wedstrijd. Het ene na het andere PR werd verbeterd. In totaal hebben we 51 PR ‘s gezwommen. Maar liefst 10 zwemmers hebben voor het eerst de 25m vlinderslag gezwommen tijdens een wedstrijd. Wat is het een moeilijke en vermoeiende slag maar wat hebben onze zwemmers het goed gedaan!

Vrijwilligers 2 maart

Afgelopen week ontvingen wij het verdrietige bericht van het overlijden van een trouwe supporter, vrijwilliger bij vele zomerkampen, sponsor en boven alles vader van Sean en Lindsay, Richard Wagner.

Op zondag 4 februari werd in zwembad De Aquarijn de minioren clubmeet van 2024 gezwommen.

Deze wedstrijd kent ieder jaar weer een nieuw thema, de deelnemende verenigingen stellen zich bij aanvang voor in een parade waarbij ze zich helemaal mogen uitleven qua aankleding.

Dat ZPB goed is in feestvieren is weer bewezen, de minions uit Barendrecht stuiterden met veel plezier in de parade mee.

De jury vond dat ook, we zijn overtuigend tweede geworden!

Minions clubmeet
ALV

Zet vast in je agenda : 24-10-2023 - 20.00-22.00 uur.

De algemene ledenvergadering van ZPB komt er weer aan, tijdens deze ALV zijn er weer een aantal zaken te bespreken en is er aandacht voor de jubilarissen.

De vakanties zijn voorbij. De eerste zwemwedstrijd en trainingen zijn al geweest.
De waterpolocompetitie staat weer in sportlink. Op zaterdag 9 september trapt Dames 3 af in ons eigen bad tegen BZC.

Het gaat weer beginnen!  Beetje lastig om fysiek en mentaal de “vakantiemodus” los te laten, tegelijk weer nieuwe energie en enthousiasme om aan volgend seizoen te beginnen.

Megafoon met brieven

Inmiddels is het afgelopen seizoen al een tijd voorbij, en heeft iedereen na de familiedag op 10 juni genoten van een welverdiende vakantie. ZPB mag tevreden terugkijken. CJ1 en EG1 werden tweede van Nederland, BJ2 en BJ3 domineerden hun competitie met een 1e en 2e plaats, Heren 3 en 4 werden beiden kampioen, en als klap op de vuurpijl werd DG1 Nederlands Kampioen. Heren 1 plaatsten zich voor het eerst sinds jaren voor de play-offs voor het landskampioenschap.

Op zondag 18 juni klonk in Rotterdam het startsein voor een waanzinnig mooi evenement: Swim4Daniel voor Daniel den Hoed kliniek – Erasmus MC Foundation.
Namens ZPB zijn een aantal leden in het water gedoken om zo veel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoek.

Handen in de lucht met hartjes

Nu het Gerard van den Burg bedrijventoernooi niet doorgaat, vullen we deze dag in met de inmiddels jaarlijks terugkerende familiedag. Tijdens de familiedag zijn alle familieleden van onze leden ook welkom en kan er uiteraard gezwommen en gespeeld worden, tevens verzorgen wij een leuke activiteit in het wedstrijdbad.

Megafoon met brieven

In het weekend van 13 en 14 mei wisten onze EG1 spelers en speelsters het zilver te veroveren in Hilversum (terwijl Feyenoord in Rotterdam kampioen werd). Hier vind je nog een leuk verslag van alle spelers en speelsters maar ook een kleine sfeerimpressie.

Kampioenen EG1

In de bijlage vinden jullie de nieuwe nieuwsbrief van de zwemafdeling.
Behalve verslagen van de laatste wedstrijden, geschreven door onze
trainers, staat er ook belangrijke informatie in over o.a. het rooster
voor na de vakantie. Lees de nieuwsbrief dus goed door!

Megafoon met brieven

Afgelopen week ontvingen wij het verdrietige bericht dat Barend van Rietschoten op 77-jarige leeftijd is overleden.

Barend raakte bij onze vereniging betrokken door zijn dochters Marjolein en Francien. Toen zij binnen onze club de jeugdafdelingen doorliepen, heeft Barend zijn W-tje gehaald om tijdens de wedstrijden van zijn dochters te kunnen jureren.

Voordat jullie denken dat dit een verslag is van het laatste Arena-concert van René, Gerard, Jeroen en Jan; wees gerust en lees rustig verder. Dit verslag gaat niet over die zgn. Toppers, maar over de Toppers van CJ1 die op 10 en 17 december jl. de Toppers speelden tegen Het Ravijn en PSV.

Vereniging voor jong en oud, recreatie en eredivisie.

Nieuwsbrief

Meld je hieronder aan voor de
ZPB H&L Productions nieuwsbrief.
Zo blijf je op de hoogte!

Adres

Inge de Bruijn Zwembad
Hamburg 200
2993 LG, Barendrecht

Route planner