ZPB H&L Productions

Instroom

Bij ZPB H&L Productions is er een brede instroom waar alle kinderen die graag willen zwemmen en/of waterpoloën terecht kunnen.

Aanmelden proeftraining

Proeftrainen zonder verplichtingen
Beginnen bij ZPB H&L Productions doe je met enkele proeftrainingen zonder verdere verplichtingen! Tijdens deze laagdrempelige starterstrainingen kun je ervaren wat de zwem- en waterpolotrainingen bij ZPB H&L Productions inhouden en kijken of het je bevalt. Ondanks dat het laagdrempelig moet je wel twee diploma’s  (A & B, liever zelfs ook C) hebben en voldoende watervrij zijn.

Meerdere instroom momenten per week
Er zijn bijna iedere week drie momenten waarop je kan beginnen met de fantastische zwemsporten. Op woensdag is er een training die in het teken staat van de basis van waterpolo- en  zwemtechnieken (van 18.00 tot 18.45 uur) . Vrijdag is er van 18.00 – 19.00 uur een  waterpolotraining voor de beginnende waterpoloërs en waterpolosters. Kan je dan nog geen genoeg krijgen van het water kom dan vooral op zaterdagmorgen van 7.10 – 8.10 uur zwemmen in het Inge de Bruijn Sportfondsenbad tijdens de 2e instroom zwemtraining van de week. Tijdens deze training is er extra veel aandacht voor je zwemtechniek.

Wil je weten wanneer en bij wie je je kan melden voor een proeftraining stuur dan even een mail naar bestuur@zpb.nl. Zij brengen je dan in contact met het betreffende aanspreekpunt of trainer.

Combineren
Tijdens de instroom bij ZPB H&L Productions hoef je niet te kiezen tussen wedstrijdzwemmen of waterpoloën. Deze sporten kan je makkelijk combineren!

Wedstrijden
Trainen doe je natuurlijk niet voor niets. Voor zowel wedstrijdzwemmen als waterpolo is er voor de jongste jeugd (6-8) jaar ook de mogelijkheid om in wedstrijdverband te laten zien wat er tijdens de trainingen is geleerd!

Waterpolowedstrijden speel je tijdens de zogenaamde mini-polotoernooien en de eerste kennismaking met de wedstrijdzwemsport wordt geboden tijdens de clubkampioenschappen en de onderlinge wedstrijden met de Zwemvereniging Oud-Beijerland (ZOB).

Op een gegeven moment ben je toe aan de “echte” wedstrijdsporten. Dit kan zijn op basis van je leeftijd maar zal eerder gebeuren op basis van alles wat je geleerd hebt. Om door te stromen moet je namelijk een zogenaamd “waterpolo” of “zwem” certificaat halen. Dit certificaat behaal je door te laten wat je kan en te bewijzen toe te zijn aan de volgende stap!

Wil je op iets latere leeftijd beginnen met zwemmen of waterpoloën dan is dat natuurlijk ook geen probleem maar zwemmen en waterpoloën in wedstrijdverband ga je niet zomaar even doen. Het kunnen spelen van waterpolo in wedstrijdverband of het zwemmen van een zwemwedstrijd vergt een goede set basis zwemvaardigheden, waterpolo- of zwemtechnieken en een goede conditie. Het is dus zaak de basis snel op orde te hebben en de “achterstand” zo snel mogelijk weg te werken. Hoe dit aan te pakken zal per individu bekeken worden. Uiteraard zullen er realistische en haalbare doelen gezet worden en streven we er naar om deze kinderen zoveel mogelijk mee te laten trainen met het eigen team of leeftijdscategorie om het gat zichtbaar te houden en hen het gevoel te geven dat ze bij een team horen.

Vereniging voor jong en oud, recreatie en eredivisie.

Nieuwsbrief

Meld je hieronder aan voor de
ZPB H&L Productions nieuwsbrief.
Zo blijf je op de hoogte!

Adres

Inge de Bruijn Zwembad
Hamburg 200
2993 LG, Barendrecht

Route planner