ZPB H&L Productions

Documenten

Van lid worden tot opzeggen, van de statuten tot aan de contributietabel. Als je een commissie, team of persoon zoekt verwijzen wij je graag door naar de pagina Organisatie. Ben je op zoek naar het Trainingsrooster, Barrooster of Juryrooster, klik op Waterpolo. Wil je zelf wat voor de club doen, ga dan naar de vacatures of kijk bij de clubdiensten of er iets is wat je wilt doen. 

Documenten
Statuten (pdf, 0.6Mb)
Inschrijfformulier (digitaal formulier)
Beleidsplan (pdf)
Contributietabel 2023-2024 (pdf)
Machtiging automatische incasso (pdf)
Opzegformulier (pdf)
Meer informatie lid worden (pagina)
 Dalurenlidmaatschap (pdf)
Exploitatie- en terrasvergunning Clubhuis (pdf)
Preventie- en integriteitsbeleid (pdf)
Gedragscode kinderen (pdf)
Gedragscode volwassenen (pdf)
 Gedragscode ZPB Zomerkamp 2023 (pdf)
Meer over sportief gedrag kun je vinden bij de KNZB code blauw.

Veelgestelde vragen
Een bekend probleem is dat je niet weet bij wie je moet aankloppen met je vraag. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Hieronder een overzicht van mogelijke vragen en de commissie die het antwoord weet. Als je ondanks onderstaande veelgestelde vragen en antwoorden toch nog een vraag hebt kan je contact opnemen of de vraag onderaan te stellen. Let op: je moet wel ingelogd zijn.

Wat is het (post)adres van ZPB H&L Productions?
ZPB H&L Productions, Hamburg 202, 2993 LG Barendrecht
Je kan ook gebruik maken van de brievenbussen in de hal van het clubhuis.

Hoeveel bedraagt de contributie??
De contributie is afhankelijk van je leeftijd en mate van sportbeoefening. De contributietabel kan je bovenaan deze pagina vinden.

Wie regelt het trainingsrooster?
Het trainingsrooster wordt opgesteld door de waterpolocommissie, de zwemcommissie en het bestuur in overleg met de trainers. Het wordt verspreid via trainers, website en social media. Heb je vragen hierover, kan je je wenden tot de waterpolo- of de zwemcommissie. Onder het kopje Vereniging kan je doorklikken naar het trainingsrooster.

Wie regelt de bardiensten?
De bardiensten worden geregeld door de barcommissie. Zij stellen het blokdienstrooster en de bardiensten op. Ook deze kun je vinden op de betreffende pagina.

Wie regelt het jurytafelrooster?
De waterpolocommissie is verantwoordelijk voor het opstellen van het rooster. Zij krijgen de wedstrijden aangeleverd door de KNZB en delen dan de mensen met een W-legitimatie in. In principe doen ze dat zo, zodat je geen hinder ondervindt van je jurydienst, dus na je wedstrijd of ruim er voor. Soms is dat echter niet mogelijk, daar vragen we wat begrip voor. Als je niet kan moet je dat onderling oplossen door te ruilen. Het juryrooster kan je vinden op de betreffende pagina.

Wie organiseert de zwemwedstrijden?
Uiteraard doet de zwemcommissie dat met de gegevens die zij krijgen van de KNZB. ZPB H&L Productions doet mee aan verschillende competities die ieder voor een eigen doelgroep zijn.

Wie stelt de trainers aan?
De (hoofd)trainers worden aangesteld door het bestuur, na voordracht van de zwem- of waterpolocommissie. Aan de trainers is een beroepscode opgelegd op initiatief van de KNZB.

Is er een verschil als ik wil wedstrijdzwemmen of waterpoloen?
Het uitgangspunt van de KNZB is dat kinderen tot 12 jaar niet hoeven te kiezen tussen een van deze twee typen zwemsport. Wij proberen daar ook voor te zorgen door binnen de club zowel waterpolo als wedstrijdzwemmen aan te bieden aan nieuwe leden. Je kunt beide sporten naast elkaar beoefenen. De eisen zijn wel een beetje anders.
Als je voorkeur hebt voor één van beiden kun je natuurlijk ook kiezen voor óf zwem óf waterpolo.

Aan welke eisen moet ik voldoen als ik wil waterpoloën en/of zwemmen?
Voor waterpolo moet je in het bezit zijn van zwemdiploma’s A en B.
Bij wedstrijdzwemmen geldt dan extra de eis dat je ten minste twee banen borstcrawl en een baan schoolslag achter elkaar en zonder rust moet kunnen zwemmen. Dit valt vaak tegen!! Oefen eerst eens zelf!!

Ik wil graag lid worden, hoe moet dat?
Voordat je lid kunt worden vragen we om eerst een paar keer mee te trainen. Als onze vereniging is wat je ervan hebt verwacht kun je je via de link op de site aanmelden. Voor meer informatie over het proeftrainingen klik hier.

Ik wil mijn lidmaatschap opzeggen, hoe gaat dat?
Je lidmaatschap opzeggen moet schriftelijk. Vul het opzegformulier in en geef dit aan je trainer, deze zal deze in de bestuursbus deponeren. Het is daarnaast handig om een brief te schrijven óf een e-mail te sturen naar de ledenadministratie@zpb.nl. Hou er overigens rekening mee dat je lidmaatschap aan het eind van het seizoen afloopt, je dient voor 1 augustus op te zeggen. Restitutie van lidmaatschapgelden gebeurt niet (zie hiervoor ook artikel 9 van de statuten). Je kan het opzegformulier bovenaan deze pagina terugvinden.

Vereniging voor jong en oud, recreatie en eredivisie.

Nieuwsbrief

Meld je hieronder aan voor de
ZPB H&L Productions nieuwsbrief.
Zo blijf je op de hoogte!

Adres

Inge de Bruijn Zwembad
Hamburg 200
2993 LG, Barendrecht

Route planner