Wedstrijdzwemmen

Dalurenformulier

Speciaal voor 18+ recreanten en sporters zonder startvergunning, die graag vroeg opstaan, is sinds 1 januari 2015 het dalurenlidmaatschap in het leven geroepen. Zwem je graag in de ochtend en ben je nog geen lid of wil je graag meetrainen? Meld je dan als ZPB-lid aan door onderstaand formulier na invulling/ondertekening aan de ZwemCommissie (zwemcommissie@zpb.nl) te retourneren.

Met het dalurenlidmaatschap mag je aan maximaal 2 ochtendzwemtrainingen meedoen, zo lang er voldoende plek is. Meedoen aan de ochtendzwemtrainingen is mogelijk op maandag, woensdag en zaterdag. De zaterdagochtendtraining is gericht op de jeugd. Hier is momenteel één baan beschikbaar om zelf baantjes te trekken.

Het daluren lidmaatschap kost € 16,50 per maand x 10 maanden (september t/m juni) en is maandelijks wederzijds opzegbaar. ZPB kan daartoe overgaan als er onvoldoende plek is om te trainen voor de wedstrijdploeg of leden die de volledige contributie betalen. Zie het inschrijfformulier voor de volledige bepalingen van dit lidmaatschap.

Daluren formulier

Vereniging voor jong en oud, recreatie en eredivisie.

Nieuwsbrief

Meld je hieronder aan voor de
ZPB H&L Productions nieuwsbrief.
Zo blijf je op de hoogte!

Adres

Inge de Bruijn Zwembad
Hamburg 200
2993 LG, Barendrecht

Route planner