Komend weekend gaat ZPB H&L Productions EG1 naar Hilversum voor hun eindtoernooi
ZPB H&L Productions EG1 naar Nederlands Kampioenschap Waterpolo
WhatsApp Image 2024 05 15 at 15.11.48

Hoewel het meivakantie was vorige week, heerstte er volop bedrijvigheid in het wedstrijdbad van Inge de Bruijn. De waterpoloërs van EG1 zijn druk bezig met de laatste voorbereidingen voor hun deelname aan het Nederlands Kampioenschap, waar ze het zullen opnemen tegen de topteams van Nederland.

Terwijl de kinderen beginnen met inzwemmen (6 banen borstcrawl, 3 banen polocrawl en 3 banen benen ‘om en om’), bespreken coaches Isa, Kirsten en Gijs de laatste details. Op het programma staan vandaag het uitspelen van de man-meersituatie en het oefenen van kaatsballen. Andere tactieken blijven uiteraard nog even geheim.

De ballen gaan het water in en er wordt met precisie overgegooid en verdedigd. Het team heeft dit seizoen enorme vooruitgang geboekt; ze zijn sneller, tactisch sterker en kennen elkaars kwaliteiten. Dit maakt dat ze beter op elkaar zijn ingespeeld en meer scoringskansen hebben. Het geheim van hun succes? Volgens de kinderen: veel trainen en vooral nog meer plezier maken!

We zijn enorm trots op deze toppers en wensen hen veel succes op het NK!

Het Nederlands Kampioenschap waterpolo voor de E jeugd (onder 12 jaar) wordt gehouden op 25 en 26 mei 2024 in zwembad De Lieberg in Hilversum.

De foto is gemaakt door: Sjoerd Feenstra
Van links naar rechts boven: Piet van Everdingen (teammanager), Thijmen de Kock, Jorinde Winkelhorst, Carice Groenenboom, Lasse Hogendoorn, Isa Hofman (coach); beneden: Kirsten van den Hoek (coach), Luuk van Kooten, Max van der Heide, Jelle van Everdingen, Elin Feenstra en Nikki de Raadt.

Vereniging voor jong en oud, recreatie en eredivisie.

Nieuwsbrief

Meld je hieronder aan voor de
ZPB H&L Productions nieuwsbrief.
Zo blijf je op de hoogte!

Adres

Inge de Bruijn Zwembad
Hamburg 200
2993 LG, Barendrecht

Route planner