ZPB H&L Productions EG2-EG1
Waterpolofeestje EG2 tegen EG1
Mx2

Zaterdag mochten de jongens en meisjes van EG2 tegen de EG1 spelen. Een echte clubderby dus, waar alle E'tjes hun beste polo wilden laten zien. En dat bracht het publiek een hele leuke wedstrijd. 

Het begin van de wedstrijd ging gelijk op. EG2 was niet onder de indruk van het verschil op de ranglijst, zette druk en scoorde net als EG1 redelijk vroeg in de wedstrijd. Toch wist de EG1 een klein gaatje slaan. Topscorer Lasse Hogendoorn tekende voor het gat van twee doelpunten aan het eind van het eerste part: 1-3. EG2 liet zich niet uit het veld slaan en gooide er een schepje bovenop. Dat resulteerde in een doelpuntrijk tweede part: allebei de teams scoorden drie keer: 4-6. 

De laatste twee parten moest EG2 deze krachtinspanning bekopen. Het doel werd steeds onbereikbaarder en als er kansen waren was het geluk niet aan hun zijde.EG1 ging onverstoorbaar verder en bouwde gestaag hun voorsprong uit. De 4-10 eindstand was ietwat geflatteerd, EG1 speelde duidelijk wat beter en heeft met Lasse en Max jongens in huis die makkelijk scoren. EG2 heeft laten zien dat het ook wat in hun mars heeft door twee parten goed bij te blijven..Het was een leuke wedstrijd met felle duels en mooie doelpunten,

Ook mooi was de hulp die beide teams hebben gekregen van spelers van EG3 en EG4. Omdat er wat blessures waren deden er de nodige invallers mee die ook hebben bijgedragen aan een mooie pot!

MX

Vereniging voor jong en oud, recreatie en eredivisie.

Nieuwsbrief

Meld je hieronder aan voor de
ZPB H&L Productions nieuwsbrief.
Zo blijf je op de hoogte!

Adres

Inge de Bruijn Zwembad
Hamburg 200
2993 LG, Barendrecht

Route planner