Weer een geslaagd zwemweekend voor de Minioren
Wat zijn we trots op onze zwemmers maar ook onze zwemoffcials
Vrijwilligers 2 maart

Zaterdag 2 maart 2024, tijd voor het Minioren circuit deel 4. In ons eigen Inge de Bruijn zwembad namen we met een groep van 23 zwemmers deel aan deze wedstrijd. Het ene na het andere PR werd verbeterd. In totaal hebben we 51 PR ‘s gezwommen. Maar liefst 10 zwemmers hebben voor het eerst de 25m vlinderslag gezwommen tijdens een wedstrijd. Wat is het een moeilijke en vermoeiende slag maar wat hebben onze zwemmers het goed gedaan!

Een thuiswedstrijd betekent natuurlijk ook veel regelen en we hebben dan natuurlijk ook veel hulp nodig van vrijwilligers. Gelukkig kunnen we bij deze wedstrijden ook rekenen op de hulp van onze oudere zwemmers en ook kregen we nog hulp van een oud zwemmer. Super fijn!
Via deze weg willen we ook meteen van de gelegenheid gebruikmaken om iedereen die ons heeft geholpen te bedanken. Zonder jullie hulp hadden wij deze wedstrijd niet kunnen organiseren!

Misschien was het al opgevallen tijdens de wedstrijd maar er waren ook nog 2 tijdwaarnemers van ZPB die beoordeeld werden. Widy is geslaagd voor haar bevoegdheid 3 en Manon voor bevoegdheid 4; allebei van harte gefeliciteerd met het positief afsluiten van jullie beoordeling! 

Vereniging voor jong en oud, recreatie en eredivisie.

Nieuwsbrief

Meld je hieronder aan voor de
ZPB H&L Productions nieuwsbrief.
Zo blijf je op de hoogte!

Adres

Inge de Bruijn Zwembad
Hamburg 200
2993 LG, Barendrecht

Route planner