EG1 wordt 2e van Nederland!
Wat een geweldige prestatie
Kampioenen EG1

In het weekend van 13 en 14 mei wisten onze EG1 spelers en speelsters het zilver te veroveren in Hilversum (terwijl Feyenoord in Rotterdam kampioen werd). Door de fantastische pressing in de verdediging en een fenomenaal samenspel in de aanval heeft het EG1 team uiteindelijk de finale weten te behalen. Veruit de meeste doelpunten werden vanuit combinatie gemaakt. 

Dexter Warner
Aanvoerder Dexter wist met behulp van zijn teamgenoten het net het vaakst te vinden. Onder het mom van goed voorbeeld doet volgen speelde hij ijzersterk in zowel de verdediging als de aanval. 

Kayleigh AbmaSem Sijbrands
Kayleigh en Sem mochten voor dit toernooi het team versterken en pakten hun speeltijd vooral op zaterdag waar ze lieten zien waarom juist zij mee mochten spelen. Ze wisten beide een doelpunt op hun naam te zetten.

Veerle Witpen
Veerle blonk als keepster uit door het uitplaatsen en het houden van een strafworp!

Teun de Bondt
Teun liet zien dat hij als speler en als keeper zijn spelinzicht goed kan gebruiken. Ballen houden en assist geven hij kon het allemaal.

Bradley LallSven Peeters
Bradley en Sven zetten een sterke pressing neer en gingen mee in de aanval om uit combinaties doelpunten te scoren! Brandon zorgde tijdens zijn speeltijd vooral voor het terug krijgen van balbezit en een snelle aanval waardoor overtallen ontstonden.

Daan Bresser 3Daan bracht keer op keer de bal naar voren zodat er vaak een overtal ontstond. Maar zelf scoren kan hij ook zeker wel.

Lasse HoogendoornLasse had de schone taak om de sterkste spelers van de tegenstanders niet te laten scoren. Cruciaal was daarin de halve finale waarin hij de topspeler in zijn spreekwoordelijke broekzak had. 

Coaches Tom en Karin

De coaches kunnen trots zijn op dit team.
Een kleine 35 jaar nadat ze samen zelf in deze leeftijdsklasse speelden staan nu hun kinderen met hun teamgenoten met een zilveren medaille om. 2e van Nederland! Geen woorden maar daden !

Bedankt Linda Peeters voor de foto's! Hieronder nog een kleine sfeerimpressieEG1 ZPB voorbesprekingEG1 ZPB in actieKarin coachEG1 ZPB in actie NKEG1 ZPB bespreking tussen partenMedaille uitreikingMedaille uitreiking 4Beker in ontvangst

Vereniging voor jong en oud, recreatie en eredivisie.

Nieuwsbrief

Meld je hieronder aan voor de
ZPB H&L Productions nieuwsbrief.
Zo blijf je op de hoogte!

Adres

Inge de Bruijn Zwembad
Hamburg 200
2993 LG, Barendrecht

Route planner