In memoriam Jan Piet v. Hoff
Ter nagedachtenis J.P. van Hoff

Afgelopen week ontvingen wij wederom een verdrietig bericht van het overlijden van een trouwe supporter, vrijwilliger en vader/opa van…, Jan Piet v. Hoff.

Jan Piet begon als jurylid bij ZPB omdat zijn 3 kinderen allemaal waterpolo speelden. Maar hij was samen met Jenny ook elke wedstrijd aanwezig als vaste supporters van de teams waar hun kinderen speelden. Al moesten ze er wat kilometers voor rijden. Samen met de ouders van onze generatie hebben ze menig uurtje op de tribune doorgebracht. Iedereen kon/kent elkaar en hadden vaak de grootste lol met elkaar op de tribune maar ook tijdens toernooien waar de ouders (op gepaste afstand) ook weleens bleven overnachten. Ze maakten als groep supporters van ZPB regelmatig op een leuke manier het publiek van de tegenpartij en de scheidsrechters ‘gek’ maar altijd op een respectvolle manier.

Samen met Marijke Hofman en Barend van Rietschoten deed hij jarenlang de jurytafels van dames 1. Eerst in ’t Keerpunt en later in het ‘nieuwe’ Carnissebad (nu Inge de Bruijn zwembad). Hij was de ‘vaste’ schrijver van de tafel. Het 3-tal was echt een hecht team waar menig scheidsrechter en team heilig overtuigd was van een fout konden zij met elkaar de ‘vermoorde onschuld’ spelen.

Later was hij er als supporter voor zijn kleinkinderen, Luna, Storm, Ravi, Eko en Veerle. Samen met Jenny wilden ze ook alle wedstrijden van de kleinkinderen kijken. Zelfs de toernooien in het oosten van het land en weekenden van de Play off verdeelden ze hun aandacht tussen Luna (meiden) en Storm (jongens) als het nodig was. Fiets ging mee net als de nodige versnaperingen zodat ze niet heel de tijd in het zwembad hoefden te blijven.

Lieve Jan Piet, het ga je goed en we zullen je onwijs missen op de tribune en daarbuiten maar ik, Marjolein (maar ook vele met mij), weet ook dat de mooie en leuke herinneringen blijven en (oma) Jenny zal vast nog vaak komen kijken in het zwembad naar jullie kleinkinderen maar zonder jou als supporter. Je gaat vast samen met Marijke en Barend ‘de boel boven’ jureren en vast met het nodige plezier wat jij er bij ons aan hebt beleefd.

Jenny, kinderen met aanhang en de kleinkinderen wensen we heel veel sterkte met dit verlies!

Vereniging voor jong en oud, recreatie en eredivisie.

Nieuwsbrief

Meld je hieronder aan voor de
ZPB H&L Productions nieuwsbrief.
Zo blijf je op de hoogte!

Adres

Inge de Bruijn Zwembad
Hamburg 200
2993 LG, Barendrecht

Route planner