In memoriam Barend van Rietschoten
Ter nagedachtenis B.A. van Rietschoten

Afgelopen week ontvingen wij het verdrietige bericht dat Barend van Rietschoten op 77-jarige leeftijd is overleden.

Barend raakte bij onze vereniging betrokken door zijn dochters Marjolein en Francien. Toen zij binnen onze club de jeugdafdelingen doorliepen, heeft Barend zijn W-tje gehaald om tijdens de wedstrijden van zijn dochters te kunnen jureren.

Barend was jarenlang een vast gezicht achter de jurytafel bij wedstrijden van Dames 1. Ook toen beide dochters op dit niveau stopten, bleef hij zijn taak als jurylid serieus nemen. Hij zorgde er elke wedstrijd voor dat de klok op het juiste moment stil stond. En als er wel een foutje gemaakt werd, dan las je dat in iedere geval niet van Barend zijn gezicht af.

Toen de muziek bij wedstrijden haar opmars maakte, had Barend daar een duidelijke mening over. Hij vond het maar “herrie” en “waarom moet het zo hard”. Ook dat kon Barend niet achter de jurytafel vandaan krijgen. Pas toen de “vaste bezetting” besloot dat het genoeg was, maakten zij ruimte voor de “nieuwe talenten”, aldus Barend.

Wij blijven Barend herinneren als een vriendelijke man, die zich als vrijwilliger op een goede manier heeft ingezet voor onze vereniging.

Wij wensen Marjolein, Remko, Isa, Kas, Francien en de rest van de familie heel veel sterkte met dit verlies.

 

Bestuur ZPB H&L Productions

Vereniging voor jong en oud, recreatie en eredivisie.

Nieuwsbrief

Meld je hieronder aan voor de
ZPB H&L Productions nieuwsbrief.
Zo blijf je op de hoogte!

Adres

Inge de Bruijn Zwembad
Hamburg 200
2993 LG, Barendrecht

Route planner