Aankomend weekend speelt ZPB H&L Productions EG1 NK in Hilversum
Spannende tijden
ZPB HenL Productions EG1 kampioen 1e klasse A

Komend weekend speelt het 1e E team, jongens en meiden gemengd onder 11 jaar, van ZPB H&L Productions hun Nederlands kampioenschap in Hilversum.

Dat ze 1e zouden worden in de competitie werd pas in de laatste speelronde bekend. Samen met ZVVS gingen zij de strijd aan. Na de laatste wedstrijd hadden beide teams een gelijk aantal punten. Dus gin het om onderling resultaat. Beide teams hadden elk een wedstrijd gewonnen dus kwam het op het onderlinge doelsaldo uit. De jongens en meiden van ZPB hadden uit met 3-7 gewonnen maar thuis met 4-7 verloren. Dit betekende dus dat ZPB op 1 doelpunt verschil kampioen werd van de 1e klassen A.

Dit betekent deelname aan het NK wat komend weekend, 13 en 14 mei 2023, in Hilversum plaats gaat vinden.

Om 16.11 uur zullen ze hun eerste wedstrijd spelen tegen ZVL uit Leiden. Arethusa is om 17.16 uur de volgende tegenstander. De Houtrib en BZC Brandenburg zijn respectievelijk om 19.18 en 20.29 uur de laatste tegenstanders. De poulewedstrijden zijn 2 parten met bruto tijd. Hoe verder in het toernooi hoe meer het op een echte wedstrijd gaat lijken.

Of ze zondag spelen dat hangt ervan af wat de uitslagen zaterdag zijn. Hou de website (www.zpb.nl) en/of social media van ZPB H&L Productions in de gaten dan ben je overal van op de hoogte.

We wensen onze jongste groep veel succes en speel met veel plezier daar in Hilversum.

Zet ‘m op!

Vereniging voor jong en oud, recreatie en eredivisie.

Nieuwsbrief

Meld je hieronder aan voor de
ZPB H&L Productions nieuwsbrief.
Zo blijf je op de hoogte!

Adres

Inge de Bruijn Zwembad
Hamburg 200
2993 LG, Barendrecht

Route planner