In memoriam Richard Wagner
In memoriam

Afgelopen week ontvingen wij het verdrietige bericht van het overlijden van een trouwe supporter, vrijwilliger bij vele zomerkampen, sponsor en boven alles vader van Sean en Lindsay, Richard Wagner.

Richard raakte al snel verbonden aan ZPB toen Sean bij ons kwam zwemmen en waterpoloën. Later werd ook dochter Lindsay lid en was de hele familie inmiddels helemaal thuis bij ZPB. Naast zijn drukke horecabaan maakte Richard altijd tijd om samen met de andere vrijwilligers het zomerkamp te organiseren. De barbecue tijdens het zomerkamp was helemaal zijn ding, ontelbare hamburgers heeft hij staan flippen voor alle kinderen en begeleiding.

Als het even kon was hij ook samen met Yok-Jing trouwe supporter bij de wedstrijden van Sean en Lindsay. Fanatiek maar altijd sportief.

Richard, wie kent hem niet? Is het niet van vroeger bij café het Haantje in Lombardijen dan wellicht nog van uit de Pimpelaer in Barendrecht, of van de laatste jaren uit zijn eigen Eterij en tapperij de Platte Reedijk in Heinenoord.

Als trouwe sponsor is hij tot het laatst aan ZPB verbonden gebleven, ondanks dat Sean en Lindsay niet meer spelen is de hele familie voor altijd verbonden aan onze club.

Rust zacht lieve Ries, we gaan je dikke welkomst knuffels missen, en weet dat Jing, Sean en Lindsay altijd bij ons thuis zullen zijn.

Vereniging voor jong en oud, recreatie en eredivisie.

Nieuwsbrief

Meld je hieronder aan voor de
ZPB H&L Productions nieuwsbrief.
Zo blijf je op de hoogte!

Adres

Inge de Bruijn Zwembad
Hamburg 200
2993 LG, Barendrecht

Route planner