Zaterdag 16 december geslaagde swimclinic
Een swimclinic in eigen bad!
Swimclinic 6

Lang stond het op het wensenlijstje van de trainers, en dankzij de inzet van Martijn was het op 16 december dan eindelijk zover: een swimclinic in eigen bad!

Deze clinic werd verzorgd door Personal Swimming. Trainers Bas en Paul zijn beide zeer ervaren en hebben op internationaal niveau een hele succesvolle zwem carrière achter de rug.

In alle vroegte waren zij vanuit Amsterdam naar ons Inge de Bruijnzwembad gereden om een clinic te verzorgen met de focus op de borstcrawl en vlinderslag.
En dat jullie hier ook zin in hadden, dat hebben we gemerkt. Op zaterdagochtend 07.00 uur lagen we met meer dan 40 zwemmers in het water.

Swimclinic 1

De zaterdag staat altijd wel een beetje bekend om de gezelligheid; er wordt uiteraard goed getraind, maar er is ook zeker tijd voor een praatje (het is immers weekend).
Dat was op 16 december wel anders. Iedereen had volle focus, en deed ontzettend goed mee met de opdrachten. We hebben met zijn allen echt maximaal gepresteerd!
Hierdoor hebben Bas en Paul een hele leuke en goede training kunnen geven.

Bas en Paul hadden veel leuke oefeningen voorbereid, die de zwemmers op ieder niveau konden meedoen; de term “catch-pull-push” is niet meer uit ons zwemleven weg te denken.
Het laatste kwartier stond in het teken van een individuele filmopname. Iedere deelnemer mocht vooraf opgeven welke zwemslag hij/zij gefilmd wilde hebben.

Deze werd later, in het clubhuis, uitvoerig geanalyseerd. Iedereen heeft uitgebreide persoonlijke feedback gekregen.
Zowel de zwemmers als de trainers hebben heel erg veel opgestoken van deze ochtend. We kunnen niet wachten om met jullie aan de slag te gaan en de geleerde technieken nog verder onder de knie te krijgen.

Swimclinic 3

 Ook van alle aanwezige ouders hebben we veel positieve reacties gekregen, dus wat ons betreft is een clinic als deze zeker voor herhaling vatbaar.

 Via deze weg willen wij Bas en Paul van Personal Swimming bedanken.

En Martijn… jij ook bedankt voor alle effort!

Swimclinic 2

Vereniging voor jong en oud, recreatie en eredivisie.

Nieuwsbrief

Meld je hieronder aan voor de
ZPB H&L Productions nieuwsbrief.
Zo blijf je op de hoogte!

Adres

Inge de Bruijn Zwembad
Hamburg 200
2993 LG, Barendrecht

Route planner